Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παπανδρέου μιλά για μη Ελληνικό DNA στην Βουλή





Πάρτε ενα δείγμα για να καταλάβετε το τι παίζει 



Η Εβραϊκή καταγωγή πρωθυπουργών της Ελλάδας 
(για να μην αναρωτιέστε γιατί φτάσαμε εδώ):


-- Ανδρέας Παπανδρέου: Γιος της Εβραίας Σοφίας Μινέϊκο η οποία ήταν κόρη του Ζίγκμουντ Μινέϊκο ο οποίος διέμενε στην Πολωνία. Ο Ζίγκμουντ έζησε για ένα διάστημα στη Γαλλία και τη Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια Εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο την μετέπειτα σύζυγο του Γεώργιου Παπανδρέου.

-- Γεώργιος (Τζέφρυ) Παπανδρέου: Γιος του Ανδρέα Παπανδρέου με εβραϊκή καταγωγή από τη Σοφία Μινέϊκο, και της επίσης Εβραίας Μάργκαρετ Τσαντ (Margaret Chant) κατοίκου Αμερικής με παππού τον Ντάγκλας Τσαντ (Douglas Chant) σημαντικού στελέχους των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.

-- Αντώνης Σαμαράς(Μπεν Χιράμ): Εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, η οποία ήταν κόρη του Εβραίου επιχειρηματία Εμμανουήλ Μπενάκη που καταγόταν από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου (ιδρυτής του Μουσείου Μπενάκη).
Η οικογένεια Μπενάκη μετακόμισε προσωρινά στην Αθήνα το 1882. Η Πηνελόπη Δέλτα γεννήθηκε το 1874 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κι ήταν το τρίτο παιδί.
Από την ίδια οικογένεια κατάγεται και η Άννα Ψαρούδα- Μπενάκη και είναι εξίσου εβραία.

-- Αλέξης (Άξελ) Τσίπρας: Απόγονος της εβραϊκής οικογένειας Άμποτ η οποία διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι (στην Ανατολική Θράκη, σημερινή Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην επαρχία της Ανδριανούπολης) πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Άρτας. Οι τουρκικές εφημερίδες Χουριέτ (Hürriyet) και Σαμπάχ (Sabah) μάλιστα έχουν δημοσιεύσει άρθρα για την οικογένεια του Τσίπρα και τη διαμονή τους στο Κιρκλαρέλι.

-- Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δισεγγονός του Εβραίου Μωησέως Νικολάου που διέμενε στη Μονεμβασιά Λακωνίας, ερχόμενοι από Ισπανία.
Ο αδελφός του Μωυσέως Νικολάου, Κωνσταντίνος μετέβη στα Χανιά όπου υπήρξε σημαντικός παράγοντας της εκεί εβραϊκής Συναγωγής.
Και εκεί άλλαξε το επίθετο του σε Μητσοτάκης.
Δεν είχε ποτέ κανείς τους Κρητική καταγωγή.

-- Ελευθέριος Βενιζέλος: Γιος του Εβραίου εκ Θεσσαλονίκης Μπένυ Σελόν ο οποίος παντρεύτηκε μία Εβραία από την Κέρκυρα. Άλλαξε το όνομά του σε Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου εγκαταστάθηκε τελικά.
-- Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβούρι): Το όνομα «Σημίτης» προσπαθούν να το περάσουν στην συνείδηση μας πως σημαίνει: «Εβραίος» 






ΔΕΝ YΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΎΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.....ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

 https://www.artemis-sorras.gr/

https://www.e-sy.gr/

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

https://www.e-sy.gr/founding-declaration/


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ 

Ε.ΣΥ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/


Δεν υπάρχουν σχόλια