Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελλάδα πενθεί κάθε μέρα από τη στιγμή που της γυρνάνε οι ανώτεροι την πλάτη και ο λαός πονάει

Πρέπει να φτάσουμε στους θανάτους ανθρώπων, για να συνειδητοποιήσουν οι αρμόδιοι ότι πρέπει να δράσουν για να βελτιώσουν, να αναβαθμίσουν τα συστήματα, να αλλάξουν τις στρατηγικές τους, να αλλάξουν γενικά;


Πρέπει το Ε.Κ.Α.Β, η πυροσβεστική, οι εθελοντές να μοιράζουν τρόφιμα, να ψάχνουν καμένα κεφάλια από εδώ κι από εκεί, για να ταυτοποιήσουν παιδιά, ανθρώπους; Είναι αναγκαίο να μάθουν από τα λάθη τους αυτοί που φταίνε, σκοτώνοντας άλλους;

ΔΕΝ ΤΟ νομίζω.

Η Ελλάδα έχει δεχτεί πολλές πληγές πρόσφατα ειδικά από την πυρκαγιά στο Μάτι, στην Εύβοια τους σεισμούς την Αττική Οδό και τώρα στα Τεμπη (πάλι)!!!

Ζούμε σε μια ηλίθια ψευδαίσθηση ότι η χώρα μας είναι Ευρωπαϊκή επειδή κάποιοι υπέγραψαν κάποια χαρτιά. Δεν είναι όμως οι προδιαγραφές όλες Ευρωπαϊκές απ΄ ό,τι φαίνεται!

Τα πρωτόκολλα δεν τηρούνται και οι ανώτεροι στρίβουν το κεφάλι στην κατεύθυνση της αδιαφορίας προς τις ανθρώπινες ζωές. Όταν το μοιραίο γίνει βγαίνουν και ζητούν συγγνώμη λες και έφαγαν το γλυκό τους πριν το μεσημεριανό στα κρυφά.


Πώς να αποζημιώσεις τις οικογένειες των παιδιών ανθρώπων που χάθηκαν; Τι θα πεις στον πατέρα και στη μάνα τους; Τι θα πεις στους συγγενείς, σε φίλους και γνωστούς; Φορέστε μαύρα; Δεν είναι η απάντηση αυτή. Η απάντηση βρίσκεται στις πράξεις των λίγων που δεν έγιναν.

Η πρόληψη είναι το παν και κάποιοι δεν την γνωρίζουν καθόλου αυτή τη λέξη.


Η Ελλάδα πενθεί κάθε μέρα από τη στιγμή που της γυρνάνε οι ανώτεροι την πλάτη και ο λαός πονάει. Δεν πενθεί μόνο σήμερα, κάνουμε λάθος αν πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο. Τα χειρότερα είναι μόνο μπροστά. Δεν τα βλέπουμε τώρα και μακρια να μην έρθουν, αρκεί να ακούσουν οι από πάνω και να κάνουν το καθήκον τους για τους από κάτω.

Καταραμένη είναι μόνο η συνείδηση της άγνοιας και της μη ανάληψης των ευθυνών. Η παραίτηση δεν λύνει κανένα πρόβλημα, το κάνει εντονότερο. Το κάρμα ωστόσο είναι εδώ και τους βλέπει όλους!

 ΆΡΘΡΟ ΓΡΑΦΟΣ
ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΠΈΝΝΥ ΓΙΩΤΑ


ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ

Σύγκρουση τρένων:
 «Δεν είμαι ήρωας, έκανα το καθήκον μου» λέει ο νεαρός που έσωσε 16 συνεπιβάτες του
«Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι έπρεπε να σώσω ακόμη ένα άτομο, η αδρεναλίνη είχε χτυπήσει κόκκινο»

«Δεν σκεφτόμουν τίποτε άλλο, πέρα από το ότι πρέπει να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου». 
Με αυτά τα λόγια ο 18χρονος Άγγελος Τσιαμούρας περιγράφει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» 


Τρομακτική καταγγελία επιβάτη

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗ-ΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ (ΕΡΜΗΣ) ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ!!! ΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ… ΑΡ(Υ)ΘΜΟΣ = Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια