Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκότωσαν την τιμή, για να ζήσει η ντροπή.




Μπήκαν στρατιώτες σ' ένα χωριό κ βίασαν όλες τις γυναίκες, εκτός από μία που αντιστάθηκε στον στρατιώτη, τον σκότωσε κ έκοψε το κεφάλι του! Αφού οι στρατιώτες ολοκλήρωσαν την αποστολή τους κ επέστρεψαν στους στρατώνες τους, τότε βγήκαν όλες οι γυναίκες από τα σπίτια τους, μαζεύοντας τα σκισμένα ρούχα τους κλαμένες, εκτός από μία! Βγήκε από το σπίτι της κ ήρθε με το κεφάλι του στρατιώτη στα χέρια της, το βλέμμα της ήταν γεμάτο υπερηφάνεια κ είπε:
-Νομίζατε ότι θα τον άφηνα να με βιάσει χωρίς να τον σκοτώσω ή να με σκοτώσει?
Οι γυναίκες του χωριού κοίταξαν η μία την άλλη κ αποφάσισαν ότι θα πρέπει να σκοτωθεί, ώστε να μην υπερηφανευτεί με την τιμή της κ έτσι ώστε οι σύζυγοί τους να μην τους ρωτούν όταν επιστρέφουν από τη δουλειά, γιατί δεν αντισταθήκατε σαν κ αυτήν! Της επιτέθηκαν κ τη σκότωσαν.
(Σκότωσαν την τιμή, για να ζήσει η ντροπή.)
Αυτή είναι η περίπτωση των διεφθαρμένων στην κοινωνία μας σήμερα. Σκοτώνουν κ απομονώνουν κάθε έντιμο άτομο έτσι ώστε να μην υπάρχει μάρτυρας στην διαφθορά τους.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ


ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ


ΟΛΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ




ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ "ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ" ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ.




ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ 2010 ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ,
ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.






ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ KAI ΚΑΘΕ ΑΣΤΑΘΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗ-ΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ (ΕΡΜΗΣ) ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ!!! ΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ… ΑΡ(Υ)ΘΜΟΣ = Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια