Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ελεγχόμενο χάος είναι πολύτιμο για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα


– Αποκαλυπτική ομιλία από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Το ελεγχόμενο χάος είναι πολύτιμο για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα

Ο Κλάους Σβαμπ (σ.σ. Γερμανός μηχανικός, οικονομολόγος και ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ-WEF) και το WEF βρίσκονται σε αναμονή για το επόμενο γεγονός παγκόσμιας κρίσης, αφού η πανδημία του Covid αποδείχθηκε πολύ λιγότερο απειλητική για το κοινό από ό,τι ήλπιζαν αρχικά (σ.σ. όπως σχολιάζει το zerohedge).

Εν τω μεταξύ, ο Σβαμπ συνεχίζει να μιλά δογματικά για τις αρετές της «Μεγάλης Επαναφοράς» και τη χρησιμότητα της κρίσης ως μέσου για την επίτευξη μιας «αναδιάρθρωσης» της τρέχουσας παγκόσμιας τάξης.

Η αναδιάρθρωση που έχει εμμονή το WEF, είναι ένα παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα που βασίζεται στις έννοιες του Σβαμπ για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, την Κοινή Οικονομία και τον Καπιταλισμό Ενδιαφερομένων Μερών (εταιρική διακυβέρνηση).

Δεν λέει πολλά όσον αφορά τον σχεδιασμό στην ομιλία του στην G20, αλλά υπονοεί ότι, ενώ ο κατακερματισμός είναι απαραίτητος, ο υπερβολικός κατακερματισμός θα μπορούσε να είναι ενοχλητικός.

Με άλλα λόγια, το ελεγχόμενο χάος είναι πολύτιμο για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα, αλλά το ανεξέλεγκτο χάος θα ήταν καταστροφικό για αυτήν. ΠΗΓΗ

============

Ποιοί θεσμοί και @%@ούτσες μπλε. Ένας είναι ο ΘΕΣΜΟΣ που σχεδιάζει και επιβάλλει πολιτικές και όλοι οφείλουν να υπακούν. Αυτόν τον θεσμό τον εκφράζει ο ένας και μοναδικός KLάους.
Καλώς ήρθατε στην επόμενη μέρα... έχει γίνει τόση προετοιμασία για να φαίνεται φυσιολογική....αφού όλες οι πένες εξαγοράσθηκαν αν δεν φιμώθηκαν... (Ήδη η μία και μοναδική άποψη δοκιμάσθηκε και εμπεδώθηκε κατά την διάρκεια τη υγειονομικής κρίσης)
Οι φεουδάρχες δεν χρειάζεται να κρύβονται πίσω από τις μάσκες, μπορούν να εμφανίζονται ελεύθερα... Η νέα κανονικότητα είναι εδώ
-----------------
Νέα Φεουδαρχία!
Όταν το χάος δεν είναι αθώο...
την Νοεμβρίου 05, 2011
--------------
Τάκης Φωτόπουλος: Οργανωμένο σχέδιο το διαπλανητικό χάος (Ιουλ 2014)
την Σεπτεμβρίου 30, 2022
---------------
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
την Ιουλίου 11, 2014
------------------
εν τω μεταξύ κατεβάστε και το παρακάτω βιβλίο ...
Πρεκαριάτο!&
Η πολιτική αφετηρία της ατζέντας της κλιματικής αλλαγής...

ΔΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια