Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ



Ο πύραυλος που συνετρίβη στην Πολωνία την Τρίτη, σκοτώνοντας δύο άτομα, προήλθε από το ουκρανικό σύστημα αεράμυνας, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις των ΗΠΑ, τις οποίες επικαλούνται διεθνή μέσα ενημέρωσης, Η Πολωνία συνεχίζει τη δική της έρευνα για την έκρηξη, αλλά δεν ζήτησε την ενεργοποίηση του Άρθρου 4 του ΝΑΤΟ.

Πώς σχολιάζει όμως η Μόσχα;

Αρχικά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η Δύση πλησιάζει σε άλλο ένα παγκόσμιο πόλεμο. «Το περιστατικό με το υποτιθέμενο ”πυραυλικό χτύπημα” σε πολωνική φάρμα αποδεικνύει μόνο ένα πράγμα: διεξάγοντας έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, η Δύση πλησιάζει πιο κοντά στον παγκόσμιο πόλεμο», έγραψε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν.


Έπειτα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προχώρησε σε δήλωση, αρνούμενο ανάμειξη στην έκρηξη στην Πολωνία.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι:Η Ρωσία πραγματοποίησε μαζική επίθεση σε στρατιωτικούς στόχους και ενεργειακές υποδομές στην Ουκρανία την Τρίτη.
Οι ρωσικές επιθέσεις πέτυχαν τους στόχους τους.
Επιθέσεις με όπλα υψηλής ακρίβειας πραγματοποιήθηκαν μόνο σε ουκρανικό έδαφος και όχι πιο κοντά από 35 χιλιόμετρα από τα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας.
Οι ισχυρισμοί για πτώση ρωσικών πυραύλων στο πολωνικό χωριό είναι μια σκόπιμη πρόκληση για να κλιμακωθεί η κατάσταση.
Οι φωτογραφίες από τα συντρίμμια που βρέθηκαν στην Πολωνία αναγνωρίζονται ως μέρος του ουκρανικού συστήματος S-300.

Την ίδια εκτίμηση για την προέλευση του πυραύλου φαίνεται ότι έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Κατά τις πληροφορίες του dpa, μιλώντας προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων με τους οποίους συναντήθηκε εκτάκτως στο περιθώριο της G20 στο Μπαλί, ο Τζο Μπάιντεν υποστήριξε επίσης ότι ο πύραυλος ήταν αντιαεροπορικός και εκτοξεύθηκε από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να καταρριφθεί ρωσικός εισερχόμενος πύραυλος. Σύμφωνα μάλιστα με το γερμανικό πρακτορείο, ο Μπάιντεν είπε στους ομολόγους του πως επρόκειτο για πύραυλο που εκτοξεύθηκε από ουκρανική συστοιχία συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας S-300.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 16/11/2022


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗ-ΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ (ΕΡΜΗΣ) ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ!!! ΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ… ΑΡ(Υ)ΘΜΟΣ = Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια