Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ

Χάρτης πολέμου από την Τουρκία: Η Κρήτη είναι το πιθανό σημείο σύγκρουσης
Ως το πιθανότερο σημείο σύγκρουσης χαρακτηρίζουν το νησί τα τουρκικά ΜΜΕ – Σκληρή απάντηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς τον Ερντογάν για τους S-300

Η Τουρκία στέλνει στο ΝΑΤΟ το υποτιθέμενο «κλείδωμα» F-16 από ελληνικούς S-300

Η Τουρκία στέλνει στο ΝΑΤΟ το υποτιθέμενο «κλείδωμα» F-16 από ελληνικούς S-300
31/08/2022, 14:44
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Χαστούκι» στον Ερντογάν - Κανένας κίνδυνος κυρώσεων για τους S-300 στην Κρήτη

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Χαστούκι» στον Ερντογάν - Κανένας κίνδυνος κυρώσεων για τους S-300 στην Κρήτη
6 ώρες πριν
Χτυπά «κόκκινο» η ένταση μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας μετά την προπαγάνδα που έχουν στήσει τα τουρκικά ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες βάζοντας στο επίκεντρο την Κρήτη. Η παρουσιάστρια του CNN TURK με συζήτηση που είχε με τον στρατιωτικό αναλυτή Μετέ Γιαράρ, αναφέρθηκαν στο πιθανότερο σημείο σύγκρουσης των δύο χωρών σε περίπτωση πολέμου. Η ίδια ρώτησε τον αναλυτή αν θα τοποθετηθούν πυρηνικά στην Κρήτη, «αφού στόχος θα είναι η Ρωσία», με τον κ. Γιαράρ να απαντά ότι: «Πιθανό σημείο σύγκρουσης θα είναι η Κρήτη. Διότι η συμφωνία που έχουμε υπογράψει με τη Λιβύη, ταυτίζεται σε ακριβώς αυτό το σημείο».
Μάλιστα, ο ίδιος επαναλαμβάνει ορισμένες από τις πάγιες θέσεις της Άγκυρας, αναφορικά με τη στρατιωτικοποίηση των νησιών και τη διεκδίκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

«Πριν από τα S-300, πήγαν και στρατιωτικοποίησαν ένα- ένα τα νησιά. Πρώτα ένα όπλο, μετά δύο και πέντε. Αργότερα ένα νησί, δύο νησιά κτλ. Δεν τους έφτασε αυτό, πήγαν και διεκδίκησαν κυριαρχικά δικαιώματα σε νησιά που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους» δήλωσε ο στρατιωτικός αναλυτής.
«Χαστούκι» στον Ερντογάν - Κανένας κίνδυνος κυρώσεων για τους S-300 στην Κρήτη
Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κυρώσεων για το αντιπυραυλικό σύστημα S-300 που βρίσκεται στην Κρήτη ξεκαθαρίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας Hellas Journal, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών εξήγησε ότι η παρουσία του εν λόγω συστήματος στην Ελλάδα δεν υπάγεται στο πλαίσιο των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για την Αντιμετώπιση των Αντιπάλων της Αμερικής Μέσω Κυρώσεων (CAATSA).
«Η απόκτηση των S-300 από την Ελλάδα έγινε τη δεκαετία του 1990, δεκαετίες πριν από την υιοθέτηση του νόμου CAATSA. Το εδάφιο 231 του νόμου CAATSA επιβάλλει κυρώσεις μόνο για σημαντικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στις ή μετά τις 2 Αυγούστου 2017. Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε όλους τους νατοϊκούς συμμάχους να εξασφαλίσουν πλήρη διαλειτουργικότητα εντός της συμμαχίας», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Υπενθυμίζεται ότι το αντιπυραυλικό σύστημα S-300 είχε αγοραστεί από την Κυπριακή Δημοκρατία και όχι από την Ελλάδα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη αγορά είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Τουρκίας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια αμερικανική διαμεσολάβηση που έγινε υπό τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ. Το αποτέλεσμα αυτών των συνομιλίων ήταν να εγκατασταθεί το σύστημα S-300 στην Κρήτη με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκόμενων μερών.
Αποστάσεις από τους τουρκικούς ισχυρισμούς για τη στοχοποίηση των F-16
Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κράτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά αποστάσεις από τους τουρκικούς ισχυρισμούς που θέλουν την Ελλάδα να έχει στοχοποιήσει με το σύστημα S-300 τουρκικά μαχητικά F-16, καθώς περιορίστηκε να επαναλάβει την πάγια αμερικανική θέση που καλεί για διπλωματική διευθέτηση των διαφορών.

«Γνωρίζουμε αυτά τα δημοσιεύματα. Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, την Ελλάδα και την Τουρκία, να συνεργαστούν για τη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή και για την επίλυση των διαφορών μέσω της διπλωματίας. Καλούμε όλα τα μέρη να αποφύγουν τη ρητορική και τις ενέργειες που θα μπορούσαν να αυξήσουν περαιτέρω την ένταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ


ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ

ΔΕΣ ΕΔΩ
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Ή ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ!

Reuters για συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!! ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ;;;

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ 08/02/2005 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ


ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ
ΤΑ
ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡNIΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ

ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ

ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ  

ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών ΣΕΛΙΔΑ 28 από 40 Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν
.ΣΕΛΙΔΑ 29 από 40
16.0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ


16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλαδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.
16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.
16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες, παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.
16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.
17.0 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ


17.1. Ο ρόλος του Λιμενικού Σώματος είναι να παράσχει ασφάλεια στην Πολιτεία στον θαλάσσιο χώρο και ειδικά σε όλες τις ακτογραμμές.
17.2. Έχει ιδιαίτερα αυξημένο ρόλο για την αντιμετώπιση της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεμπορίου. Οι ανάγκες του Λιμενικού Σώματος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούνται στο θαλάσσιο χώρο μας είναι και ποσοτικές και ποιοτικές.
17.3. Είναι απαραίτητο να καλυφθεί με κάθε δυνατή τεχνολογική εξάρτηση το Σώμα ώστε ο έλεγχος να γίνεται με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.
17.4. Κάθε νησί και πολύ πυκνά σε στρατηγικά σημεία των ακτογραμμών μας πρέπει να υπάρχει βάση ταχύπλοων πλωτών μέσων ώστε να αντιμετωπίζονται όλες οι καταστάσεις τάχιστα και αποτελεσματικά.
17.5. Οι υπηρετούντες στο Λιμενικό Σώμα θα έχουν την καλύτερη εκπαίδευση καθώς επίσης την προσοχή της Πολιτείας για το έργο που επιτελούν με ικανοποιητική αμοιβή και ασφάλιση ώστε να υπηρετούν ανεπηρέαστοι το καθήκον τους.
ΣΕΛΙΔΑ 30 από 40
18.0 ΤΕΛΩΝΕΙΑ


18.1. Τα τελωνεία οφείλουν ως υπηρεσίες να ελέγχουν τη διακίνηση των εισαγόμενων προϊόντων καθώς και τη διακίνηση των εξαγόμενων Ελληνικών προϊόντων. Κυρίως για τα εισαγόμενα προϊόντα, είναι υπεύθυνο το Τελωνείο, πέρα από τη φορολογική τάξη που πρέπει να τηρείται, να μην επιτρέπει την είσοδο προϊόντων, που είναι εμπλουτισμένα ή να περιέχουν ουσίες και στοιχεία που δεν είναι σύμφωνα με την φυσική διατροφολογία του ανθρώπου πχ ύλες αυξητικές, αρωματικές, συντηρητικές κλπ οι οποίες θα απαγορεύονται από τον αυστηρό κώδικα ελληνικής διατροφής.
18.2. Οφείλουν να διαφυλάσσουν άριστα το κράτος από τη λαθρεμπορία.
18.3. Θα δημιουργηθεί υπερσύχρονη ηλεκτρονική βάση δεδομένων όπου θα υπάρχει ενημέρωση, παρακολούθηση και συντονισμός με το τι γίνεται στην υπόλοιπη υφήλιο.
18.4. Τα τελωνεία θα έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για τους παραπάνω ελέγχους καθώς και το εκπαιδευμένο προσωπικό που χρειάζεται για την λειτουργία τους.
18.5. Η Πολιτεία θα παράσχει ικανοποιητικό μισθό και ασφάλιση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες του απρόσκοπτα και ανεπηρέαστα.
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗ-ΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ (ΕΡΜΗΣ) ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ!!! ΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ… ΑΡ(Υ)ΘΜΟΣ = Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ











ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ


Δεν υπάρχουν σχόλια