Η Agenda 2030 καθώς και το Great Reset του Σβαμπ ΕΝΤΟΜΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ WEF


Οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς με τον Κλάους Σβαμπ..
Μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο σχόλιο ποιος ακριβώς είναι ο Σβαμπ, ειδικά στην κοσμοϊστορική συγκυρία που διανύουμε σήμερα.


Οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς με τον Κλάους Σβαμπ..
Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΕΙΝΑΙ:



-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.
-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ "ΙΕΡΟΥ" ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, "Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ" ("THE GREAT RESET"), ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ - ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ - ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ)..
-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
- ΙΔΡΥΤΗΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
- ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗΣ..
(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..)
- ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ (ΦΩΤΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE)!..

Ο Κλάους Σβαμπ στον ελεύθερο χρόνο του...

Ψηφίζοντας, λοιπόν, Μητσοτάκη (και όχι μόνο, και Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη), ουσιαστικά ψηφίζετε τον Σβαμπ, τον Τζορτζ Σόρος, τον Μπιλ Γκέιτς και όλη την ελίτ τής παγκοσμιοποιητικής λαίλαπας που καταστρέφει έθνη και κοινωνίες!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ & ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ"!
ΟΥΤΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ"!
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΔΥΤΙΚΩΝ" ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ!
Το βλέπετε στην καθημερινότητά σας.
Δεν είναι θέμα ερμηνείας των γεγονότων, αλλά διαπίστωσής τους!
Δεν υπάρχει, πλέον, η δικαιολογία "δεν γνώριζα".
Υπάρχουν μόνο οι τυφλά πιστεύοντες στην προπαγάνδα τού συγκεκριμένου συστήματος (για λόγους φόβου, ή μειωμένης αντίληψης, ή άκρατου εγωισμού), και οι συνειδητά υπηρετούντες το σύστημα.
Οι εποχές τής αθωότητας παρήλθαν ανεπιστρεπτί.
Απευθύνομαι στην μεγάλη λαϊκή "μάζα", όχι σε όλους τούς Έλληνες (καθώς ήδη υπάρχουν πολλοί αφυπνισμένοι).
Παύστε την "φραγή εισερχομένων πληροφοριών", και να ενημερώνεστε πολύπλευρα & μεθοδικά για τα τεκταινόμενα.
Μελετήστε τα προσεκτικά και συγκριτικά.
Μην είστε πνευματικά τεμπέληδες, ή κομματικά δογματικοί και ιδεοληπτικοί.
Ή θα αγωνιστείτε κατά τής προαναφερθείσας επερχόμενης πολυεπίπεδης καταστροφής (για εσάς και τα παιδιά σας), ή θα την διευκολύνετε (συνειδητά ή μη)..
Ή θα γίνετε μέρος τής λύσης τού εν λόγω μέγιστου προβλήματος σε αυτή την κοσμοϊστορική συγκυρία, ή θα είστε μέρος τού προβλήματος..


ΕΝΤΟΜΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ WEF

Η Ε.Ε. ενέκρινε την χρήση εντόμων (γρύλοι, ακρίδες, αλευροσκώληκες) αρχικά για τροφή των πολιτών της. Θα ακολουθήσει η έγκριση κι άλλων εντόμων όπως οι κανθαρίδες, οι σκορπιοί και άλλα είδη σκουληκιών, σύμφωνα με τη γραμμή που ακολουθεί η Κίνα.
Τα έντομα είναι μία κατηγορία τροφής για τα πουλιά και τα ερπετά και όχι για τα θηλαστικά, όπως έχει καθιερωθεί για χιλιάδες χρόνια, σύμφωνα με το νόμο της εξέλιξης των ειδών. Τα θηλαστικά δεν μπορούν να τρώνε έντομα διότι αδυνατούν να πέψουν την χιτίνη, έναν αζωτούχο πολυσακχαρίτη που είναι το κύριο συστατικό του εξωσκελετού των εντόμων.Η άλλη ονομασία του είναι fungin που απαντά σε ένα είδους μύκητα.

Η τροφή αυτή προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, αφού αναγνωρίζεται ως εισβολέας απ' το ανοσοποιητικό ενός θηλαστικού.
Η μακρόχρονη χρήση δημιουργεί φλεγμονές και αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς και ενεργειακή μετάλλαξη του οργανισμού.Μετά τις μεταλλάξεις των σπόρων και την χημική υποβάθμιση των τροφών, έρχεται η πλήρης αλλοίωση της διατροφικής ανθρώπινης αλυσίδας των ανθρώπων, που βασίζεται στα σχέδια της ατζέντας 2030 του WEF και της δήθεν "βιώσιμης ανάπτυξης".

Ήδη αστέρες του Χόλυγουντ και άλλοι επώνυμοι, προωθούν την εντομοφαγία ως κάτι το νέο, το καινοτόμο και το σημαντικό, που θα συμβάλλει στην ανθρώπινη διατροφική αλυσίδα και στον κίνδυνο υποσιτισμού που απειλεί τον πλανήτη μας.



Οι ήδη μεταλλαγμένοι virtual μετάνθρωποι, θα το δεχθούν κι αυτό ως κάτι φυσιολογικό που γίνεται για το καλό τους;ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η "πεφωτισμένη" απόφαση της Κομισιόν
Δείτε την ανακοίνωση που προκάλεσε παγωμάρα και απόγνωση στο Κρεμλίνο:


ΔΕΣ ΕΔΩ
Ευτυχισμενος Στο Σπιτι Για το καλο του περιβαλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου