ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΧΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΉΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΤΟ ANTONOV




Καβάλα: Ξεκίνησαν οι έρευνες από τον ειδικό λόχο βιολογικής άμυνας στην περιοχή που συνετρίβη το Antonov (φωτο & video)
17/07/2022 16:07 |
THESTIVAL TEAM
Oμάδα ειδικού διακλαδικού λόχου Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής άμυνας του ΓΕΕΘΑ

Ξεκίνησαν οι έρευνες από την ειδική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων στα συντρίμμια του αεροσκάφους Antonov που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου, ανάμεσα στους οικισμούς Παλαιοχώρι και Αντιφίλιπποι στην Καβάλα.

Όπως φαίνεται από το υλικό του protothema.gr, οι 14 άνδρες του ειδικού διακλαδικού λόχου Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής άμυνας του ΓΕΕΘΑ έβαλαν ειδικές στολές πρωτού περάσουν στην περιοχή που βρίσκεται ό,τι έχει απομείνει από το αεροσκάφος. Η ειδική ομάδα του στρατού θα ελέγξει την άγνωστη ουσία που υπάρχει διάσπαρτη γύρω από τα συντρίμμια του αεροσκάφους και θα αποφανθούν για την επικινδυνότητα της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του protothema.gr από την ομάδα ειδικού διακλαδικού λόχου Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής άμυνας του ΓΕΕΘΑ, οι οποίοι φόρεσαν ειδικές στολές για να ερευνήσουν στο σημείο που συνετρίβη το αεροσκάφος στην Καβάλα.


ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ

Χθες έλεγαν στην Ιορδανία....
Σήμερα λένε Μπαγκλαντές ....!!!
Ενα Ουκρανικο αεροπλανο ...
Με Ουκρανικο πληρωμα...
Πηγαινε οπλα στο Μπαγκλαντες....κλαιωω....!!!
Ουτε ψεμματα δεν ξερουν να πουν....
Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς ειπε

«Μετέφερε περίπου 11,5 τόνους προϊόντων της αποκλειστικής μας βιομηχανίας στον τελικό πελάτη στο Μπαγκλαντές. Ως εκ τούτου, ο τελικός πελάτης είναι το Υπουργείο Άμυνας του Μπαγκλαντές»
Εκει που μπερδευτηκε ηταν οτι μπορει οντως να πηγαινε στο Μπαγκλαντες αλλα δεν ηταν ο τελικος πελατης...αλλα ο ενδιαμεσος πριν παει στην Ουκρανια...!!!
Φυσικα και το ξερουν οι Ρωσοι....
Απλα το επιτρεπουν για να ελεγχουν τη ροη οπλων και για να βγαζει χρηματα η συμμαχος Σερβια...αλλωστε μολις πανε στις αποθηκες τις Ουκρανικες τα καταστρεφουν....!!!
Τωρα θα μου πεις τι δουλεια ειχε στην Καβαλα....

Μη ξεχνατε οτι διπλα ειναι η Χρυσουπολη οπου βρισκεται μεγαλη βαση του ΝΑΤΟ κι ο δικος μας MR BEAN δε θα εχανε την ευκαιρια να στειλει κι Ελληνικα οπλα για να δειξει ακομα μια φορα ποσο υπακουος και γλυφτης ειναι....
Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι το Αntonov 12 ειναι παρα πολυ αξιοπιστο αεροπλανο και πολυ δυσκολα πεφτει απο μονο του...

Ποιος το εριξε λοιπον...αν το εριξε...
Γιατι να το ριξει εκει που το εριξε αν το εριξε...
Γιατι δεν εμεινε τιποτα απο τα συντριμια...ειχε κατι περιεργο μεσα εκτος απο αυτα που λενε...?
Φημολογειται οτι επεσε πανω σε καλλιεργησιμες εκτασεις...
Σας το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω μετα λυπης μου...
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...(ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ)
Η Meridian LLC ιδρύθηκε στις 11 Ιουλίου 2003 και είναι μία από τις πρώτες ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες στην Ουκρανία, η οποία έχει λάβει διεθνές καθεστώς με την εγγραφή του στον ICAO (ICAO Call-sign MEM). Η επιχειρηματική δραστηριότητα της Αεροπορικής εταιρείας στοχεύει στις αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων σε εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια.
Κατά τη διάρκεια της απόδοσής της η αεροπορική εταιρεία έχει κατακτήσει 10 τύπους αεροσκαφών. Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο αεροσκάφη AN-12.
Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις τσάρτερ σε όλο τον κόσμο, καθώς και εκπληρώνει συμβάσεις με κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς για τη μεταφορά ανθρωπιστικών αγαθών. Η Meridian συνεργάζεται στενά με τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ για την παράδοση επείγοντος φορτίου, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών και φορτίων διπλής χρήσης.


ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ


ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ


ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗ-ΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ (ΕΡΜΗΣ) ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ!!! ΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ… ΑΡ(Υ)ΘΜΟΣ = Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ







ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου