Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ




Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Αυξήσεις στα διόδια με το νέο έτος
22 Δεκ 202117:27
https://www.patrasevents.gr/article/575674-gefira-riou-antirriou-auksiseis-sta-diodia-me-to-neo-etos







Από την 1η Ιανουαρίου 2022, στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», αναπροσαρμόζονται τα τέλη διέλευσης σύμφωνα με τις σχετικές προβλέψεις της Σύμβασης Παραχώρησης.


Όπως αναφέρει η Γέφυρα σε ανακοίνωση της:

Σε ό,τι αφορά τις αναπροσαρμογές των διοδίων, η εταιρεία παραχώρησης, αποσκοπώντας πάντα να παρέχει μειωμένο κόστος διέλευσης στους συχνούς και τοπικούς χρήστες, συντομότερη διέλευση μέσω της χρήσης των ηλεκτρονικών λωρίδων και υπό πρίσμα κοινωνικής αντίληψης, προέκρινε τις εξής επιλογές:

-Το κόστος διέλευσης για ΑμΕΑ όπως και το κόστος της «Κάρτας Υγείας» να παραμείνουν σταθερά

– Το κόστος της κάρτας 10 διελεύσεων για μοτοσικλέτες να παραμείνει επίσης σταθερό

-Για το Ηλεκτρονικό συνδρομητικό πρόγραμμα «διέλευση μ’ επιστροφή» για επιβατικά Ε.Ι.Χ. (κατηγορία 2)

-να αυξηθεί ο χρόνος για την πραγματοποίηση της 2ης διέλευσης από 3 σε 4 ώρες

– Να συνεχίσουν να προσφέρονται σημαντικές εκπτώσεις στους συχνούς και τοπικούς χρήστες (Επιβατηγά ΙΧ και Φορτηγά) που είναι συνδρομητές στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ e-pass με το μέσο κόστος διέλευσης για τους συχνούς χρήστες να είναι χαμηλότερο από το κόστος της εναλλακτικής διέλευσης από το στενό.



ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ –ΑΝΤΙΡΙΟΥ.



Η ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ. ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΑ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ , ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΣΤΟ Β3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ . ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: nik.menegis@gmail.com – 697 619 2647


Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.


ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ πρωτ. 6199/4-9-2015.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια