Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκρηξη στο αεροδρόμιο

 


Υπεύθυνοι της Υεμένης: Έκρηξη στο αεροδρόμιο Aden σκοτώνει 22, πληγές 50



Άνθρωποι τρέχουν μετά από έκρηξη στο αεροδρόμιο του Άντεν της Υεμένης, λίγο μετά την προσγείωση ενός αεροσκάφους που μετέφερε το νεοσύστατο Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020. (AP Photo)


ΣΑΝΑΑ, Υεμένη (AP) - Μεγάλη έκρηξη έπληξε το αεροδρόμιο στην πόλη Άντεν της νότιας Υεμένης την Τετάρτη, λίγο μετά την προσγείωση ενός αεροπλάνου που μετέφερε το νεοσύστατο υπουργικό συμβούλιο, ανέφεραν αξιωματούχοι ασφαλείας. Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν στην έκρηξη.

Η πηγή της έκρηξης δεν ήταν αμέσως σαφής και καμία ομάδα δεν ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση στο αεροδρόμιο. Κανείς στο κυβερνητικό αεροπλάνο δεν τραυματίστηκε.

Αξιωματούχοι ανέφεραν αργότερα μια άλλη έκρηξη κοντά σε ένα παλάτι στην πόλη όπου τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου μεταφέρθηκαν μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο.

Πλάνα AP από τη σκηνή στο αεροδρόμιο έδειξαν ότι μέλη της κυβερνητικής αντιπροσωπείας αποβιβάστηκαν καθώς η έκρηξη έπληξε τους λόγους. Πολλοί υπουργοί έσπευσαν πίσω μέσα στο αεροπλάνο ή έτρεξαν στις σκάλες, αναζητώντας καταφύγιο.

Ο παχύς καπνός ανέβηκε στον αέρα κοντά στο κτίριο του τερματικού σταθμού. Αξιωματούχοι στη σκηνή δήλωσαν ότι είδαν πτώματα να βρίσκονται στην άσφαλτο και αλλού στο αεροδρόμιο.

Ο υπουργός Επικοινωνιών της Υεμένης Naguib al-Awg, ο οποίος ήταν επίσης στο αεροπλάνο, δήλωσε στο Associated Press ότι άκουσε δύο εκρήξεις, υποδηλώνοντας ότι ήταν επιθέσεις με drone. Ο Πρωθυπουργός της Υεμένης Μάιν Αμπντουλάμ Σαλίντ και οι άλλοι μεταφέρθηκαν γρήγορα από το αεροδρόμιο στο Παλάτι Μασίκι της πόλης.




Συνεργαζόμενος Τύπος

Το γυαλί και τα συντρίμμια καλύπτουν το κατεστραμμένο τμήμα του αεροδρομίου στη νότια πόλη Άντεν της Υεμένης μετά από έκρηξη, Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020. (AP Photo)



Στρατιωτικές και στρατιωτικές δυνάμεις σφράγισαν την περιοχή γύρω από το παλάτι.

«Θα ήταν καταστροφή εάν το αεροπλάνο είχε βομβαρδιστεί», δήλωσε ο al-Awg, επιμένοντας ότι το αεροπλάνο ήταν ο στόχος της επίθεσης όπως έπρεπε να προσγειωθεί νωρίτερα.

Ο Σάββατ έγραψε στο Twitter ότι αυτός και το υπουργικό συμβούλιο ήταν ασφαλείς και τραυματισμένοι. Αποκάλεσε τις εκρήξεις «δειλή τρομοκρατική πράξη» που ήταν μέρος του πολέμου κατά του «κράτους της Υεμένης και του μεγάλου λαού μας».

Ο Mohammed al-Roubid, αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου υγείας του Aden, δήλωσε στο AP ότι τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην έκρηξη και 60 τραυματίστηκαν.

Αργότερα, το Υπουργείο Εσωτερικών αύξησε τον αριθμό των θυμάτων σε τουλάχιστον 22 νεκρούς και 50 τραυματίες.

Οι εικόνες που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη σκηνή έδειξαν ερείπια και σπασμένα γυαλιά γύρω από το κτίριο του αεροδρομίου και τουλάχιστον δύο άψυχα σώματα, ένα εκ των οποίων καμένο, ξαπλωμένο στο έδαφος. Σε μια άλλη εικόνα, ένας άντρας προσπαθούσε να βοηθήσει έναν άλλο άνδρα του οποίου τα ρούχα ήταν σκισμένα για να σηκωθεί από το έδαφος.

Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο ασφαλείας της Υεμένης, τρεις εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού ήταν μεταξύ των τραυματιών, αν και δεν ήταν σαφές εάν ήταν Υεμένης ή άλλων εθνικοτήτων. Αυτός και άλλοι αξιωματούχοι μίλησαν με την προϋπόθεση της ανωνυμίας τους επειδή δεν είχαν άδεια να μιλήσουν με τα μέσα ενημέρωσης.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι μια άλλη έκρηξη χτύπησε κοντά στο βαριά οχυρωμένο Παλάτι Mashiq, όπου τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου συνελήφθησαν μετά την έκρηξη στο αεροδρόμιο. Η πηγή αυτής της έκρηξης και το αν συνέβη πριν ή μετά την άφιξη των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου δεν ήταν άμεσα γνωστή. Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές θανάτων και οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου έφτασαν με ασφάλεια.

Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για την Υεμένη, Μάρτιν Γκρίφιθς, καταδίκασε την έκρηξη ως «απαράδεκτη πράξη βίας». Είπε σε ένα tweet ότι ήταν «μια τραγική υπενθύμιση της σημασίας της επείγουσας επιστροφής του #Yemen στην πορεία προς την ειρήνη».

Η Αίγυπτος, η Ιορδανία και η αραβική ένωση καταδίκασαν επίσης τις επιθέσεις.

Οι υπουργοί επέστρεφαν στο Άντεν από την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ, αφού ορκίστηκαν την περασμένη εβδομάδα ως μέρος του ανασχηματισμού μετά από συμφωνία με αντίπαλους νότιους αυτονομιστές. Η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης έχει εργαστεί κυρίως από την αυτοεξόριστη εξορία στο Ριάντ κατά τη διάρκεια του πολυετούς εμφυλίου πολέμου της χώρας.

Ο Σαουδάραβος πρεσβευτής στην Υεμένη, Mohammed al-Jaber, χαρακτήρισε την επίθεση ως «δειλή τρομοκρατική πράξη που στοχεύει τον λαό της Υεμένης, την ασφάλεια και τη σταθερότητα τους»

Παρά την «απογοήτευση και σύγχυση που προκαλούν εκείνοι που δημιουργούν θάνατο και καταστροφή», η ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των νότιων αυτονομιστών «θα προχωρήσει», επέμεινε.

Ο επιτεθειμένος πρόεδρος της Υεμένης Abed Rabbo Mansour Hadi, στην εξορία στη Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο ανασχηματισμός θεωρήθηκε ως ένα σημαντικό βήμα προς το κλείσιμο ενός επικίνδυνου ρήγματος μεταξύ της κυβέρνησης του Χαντί και των νότιων αυτονομιστών που υποστηρίζονται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η κυβέρνηση που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε πόλεμο με τους αντάρτες του Χότι που είναι σύμμαχοι του Ιράν, οι οποίοι ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Υεμένης καθώς και την πρωτεύουσα της χώρας, τη Σάνα.

Η ονομασία μιας νέας κυβέρνησης ήταν μέρος μιας συμφωνίας κατανομής εξουσίας μεταξύ του Χάιντ που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία και του αυτονομιστικού Νότιου Μεταβατικού Συμβουλίου που υποστηρίζεται από τα Εμιράτα, μια ομπρέλα ομάδας πολιτοφυλακών που επιδιώκουν την αποκατάσταση μιας ανεξάρτητης νότιας Υεμένης, η οποία υπήρχε από το 1967 έως την ενοποίηση το 1990.

Η έκρηξη υπογραμμίζει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση του Χαντί στην πόλη του λιμανιού, η οποία ήταν μια σκηνή αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ δυνάμεων της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης και των αυτονομιστών που υποστηρίζονται από τα ΗΑΕ.

Σε ένα βίντεο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο Twitter αργότερα, ο Σάιντ, ο πρωθυπουργός της Υεμένης, είπε ότι η κυβέρνησή του ήταν στο Άντεν «να μείνει». Η πόλη ήταν η έδρα της κυβέρνησης του Χαντί από τότε που οι αντάρτες Χούτι κατέλαβαν την πρωτεύουσα Σάνα το 2014.

Πέρυσι, οι Χούτι πυροβόλησαν έναν πύραυλο σε μια στρατιωτική παρέλαση νεοαποκτηθέντων μαχητών μιας πολιτοφυλακής που ήταν πιστή στα ΗΑΕ σε μια στρατιωτική βάση στο Άντεν, σκοτώνοντας δεκάδες.

Το 2015, ο τότε πρωθυπουργός της Υεμένης Khaled Bahah και τα μέλη της κυβέρνησής του επιβίωσαν από μια πυραυλική επίθεση, κατηγορούμενη για τους Χούθι, σε ένα ξενοδοχείο Aden που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση.

Η Υεμένη, η φτωχότερη χώρα του αραβικού κόσμου, έχει υποβληθεί σε εμφύλιο πόλεμο από το 2014, όταν οι Σιίτες Χούτι επαναστάτες κατακλύζουν το Βορρά και τη Σάνα. Τον επόμενο χρόνο, ένας στρατιωτικός συνασπισμός υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας παρενέβη για να διεξάγει πόλεμο εναντίον των Χούτι και να αποκαταστήσει την κυβέρνηση του Χαντ στην εξουσία.

Ο πόλεμος σκότωσε περισσότερους από 112.000, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων αμάχων. Η σύγκρουση είχε επίσης ως αποτέλεσμα τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο.

___
Από AHMED AL-HAJ και SAMY MAGDY Associated Press

Ο Magdy ανέφερε από το Κάιρο. Η συγγραφέας του Associated Press Maggie Michael στο Κάιρο συνέβαλε σε αυτήν την έκθεση.
------------------------------------------------------------------------------

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΛΟΣΕΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ  ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 




ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ
ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ.!!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ
ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015


14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών ΣΕΛΙΔΑ 28 από 40 Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.
ΣΕΛΙΔΑ 29 από 40



20.0 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


20.1. Αποτελούν Εθνικό παράγοντα ασφαλείας, εσωτερικό και εξωτερικό.
20.2. Οι μυστικές υπηρεσίες θα εργάζονται αποκλειστικά προς όφελος και εξυπηρέτηση του Ελληνικού Έθνους και κανενός άλλου.
20.3. Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν επιφορτιστεί ένα τεράστιο έργο, που είναι άκρως κρίσιμο για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους μας.
20.4. Η Πολιτεία θα εξοπλίσει και θα εξασφαλίσει με όλα τα υπερσύχρονα μέσα την υπηρεσία της Εθνικής Ασφαλείας.
20.5. Θα παράσχει κάθε υλικοτεχνική υποδομή, ανεξάρτητες πηγές πληροφοριών και προσέγγισης από δορυφορικές εγκαταστάσεις μόνο Ελληνικές και συστήματα υποβοήθησης του έργου τους.
20.6. Μισθολογικά θα είναι πλήρως καλυμμένοι για να προσφέρουν τις άκρως απαραίτητες – χρήσιμες υπηρεσίες τους προς την Πολιτεία.






ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΗΤΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ
ΜΕ 
ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ



ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ
https://enthymisi.blogspot.com/
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://http://txs.oramaellas.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΗΡΘΕ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ
ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ !!!

Ε.ΣΥ. ;;;


ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.


ΜΠEIΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΠΟΛΙΤΕΥΤEIΤΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ 
ΑΣΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 





Δεν υπάρχουν σχόλια