Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στουρνάρας: Ελληνικό δημόσιο χρέος βιώσιμο τουλάχιστον έως το 2030

 

Στουρνάρας: Ελληνικό δημόσιο χρέος βιώσιμο τουλάχιστον έως το 2030
Συνεργαζόμενος Τύπος
FILE - Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας δίνει ομιλία στην ετήσια συνεδρίαση των μετόχων της τράπεζας στην Αθήνα, τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019. (AP Photo / Πέτρος Γιαννακούρης)2 
ΑΘΗΝΑ - Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας παραμένει βιώσιμο τουλάχιστον έως το 2030 παρά την αύξηση του ως ποσοστό του ΑΕΠ, δήλωσε ο κυβερνήτης της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας την Τρίτη, και παρά το γεγονός ότι η πανδημία και τα φορολογικά μέτρα που αναμένονται αναμένεται να αυξήσουν μόνιμα τις ανάγκες χρηματοδότησης για την εξυπηρέτηση αυτού του χρέους.

Απευθυνόμενος σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο κεντρικός τραπεζίτης συνέστησε να παραμείνει το ταμείο του δημόσιου τομέα σε υψηλά επίπεδα τα επόμενα χρόνια, καθώς συνέβαλε στη διατήρηση του χαμηλού κινδύνου αναχρηματοδότησης του δημόσιου χρέους, προσφέροντας περισσότερη εμπιστοσύνη στους επενδυτές.

Ο Στουρνάρας είπε ότι μεσοπρόθεσμα, οι κύριοι κίνδυνοι της βιωσιμότητας του χρέους σχετίζονται κυρίως με όρους χρηματοδότησης, ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης και το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρεται για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο μέτρων οικονομικής στήριξης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Για το λόγο αυτό, συνέστησε στην κυβέρνηση να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα, για να προετοιμάσει την οικονομία όχι μόνο για μια ασφαλή και πλήρη επανεκκίνηση, αλλά, ακόμη περισσότερο, για την επιστροφή της σε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης, επενδύοντας στην ψηφιακή και πράσινη οικονομία.

Επίσης, οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να είναι έτοιμες να ενσωματωθούν πλήρως στους κανόνες ενός ευρωπαϊκού δημοσιονομικού πλαισίου όταν επανενεργοποιηθούν, και να εκμεταλλευτούν αποτελεσματικά τα κεφάλαια από το Ταμείο ανάκαμψης της ΕΕ.
ΠΗΓΗ

 


ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2020 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝΕ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΕΎΕΣΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΎΞΟΥΝ ΛΟΓΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΉΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΊΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΛΟΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΟ ΠΑΓΟ ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΊΣ ΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015.


Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ - ΚΟΜΜΑΤΑ - ΔΟΓΜΑΤΑ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Complete-Puzzle-of-ASBLP-File-of-2007





Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2007
https://drive.google.com/file/d/1MZfV312FU_bHb7hwMa09Er3Z28xhKFXv/view
ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4% ΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ,ΤΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΔΙΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ!!

ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΙ,Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ 115.500.000.000.000 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΟ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1966-67 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:

1.ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ (ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΑΑ, ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ,ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ή ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ κ.α.)

2.ΣΚΟΠΟΣ-ΣΧΕΔΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

3.ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΣΜΟ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ή ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

4.ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΚΤΗ-ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ.





ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΗΤΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ
ΜΕ 
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 100 ΔΙΣ Τ.Χ.Σ.:

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»











Δεν υπάρχουν σχόλια